BEAUTY Featured

DE MOOISTE NAJAARSTINTEN VOOR OP JE LIPPEN

januari 20, 2017

Van donkerpaars tot vuurrood en van mauve tot berrypink: deze kleuren zijn absoluut geknipt voor het najaar. Een fijne kleur op de lip kan die sombere dagen nét dat tikkeltje kleur geven wat ’t nodig heeft, vindt onze trendwatcher Daphne Wezenberg.

Toe aan iets nieuws maar wel een gestifte lip? Dior heeft een heuse donkerblauwe lipstick in het assortiment zitten dus als je daar niet mee meer opvalt, dan weet ik het ook niet meer. Wel alleen voor de echte daredevils.

Glans of mat?

Wat de kleuren betreft is de keuze al reuze, maar daar houdt het niet bij op. Dan sta je nog voor het dilemma of je voor mat of glans gaat. Een glosje zit over het algemeen iets prettiger, mits het geen vervelende plak-gloss is waar je haren aan blijven plakken. Een matte lipstick is prachtig, maar accentueert eventuele velletjes op de lippen wel. Mocht je dus enorm last hebben van droge lippen (wat we allemaal wel eens hebben in het najaar) dan kun je beter kiezen voor een gloss of nog beter: een verzorgende balm. Heb je wat kleur betreft je match made in heaven gevonden maar valt de glans niet helemaal in jouw straatje? Maak de lipstick zelf mat door wat (transparante) poeder over je lippenstift aan te brengen.

Hieronder staan een aantal fijne opties opgesomd. Een van deze kleuren is ongetwijfeld je ideale metgezel tijdens de winterdagen.

stick charlotte tilbury, 30

Charlotte Tilbury in de kleur Glastonberry, € 30.

 

stick tom ford

Tom Ford in de kleur Tony, € 30.

stick Yves saint laurent

Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream in kleur 407, € 37,50.

stick Vastleggen in volledig scherm 11-1-2017 162506

Hema Longer Lasting Lipstick in kleur 06, € 3,50.

stick mac diva

MAC The Matte Lipstick in kleur Diva, € 19,50.

stick essence

Essence Matt Matt in de kleur 02 Perfect Match, € 2,39.

stick Vastleggen in volledig scherm 12-1-2017 183959

Burberry Full Kisses Lipstick in de kleur Rosewood, € 29.

    stick Vastleggen in volledig scherm 12-1-2017 193234

Chanel Rouge Coco in de kleur 446 Etienne, € 35.

stick Rouge-Dior_602_Visionary-Matte

Rouge Dior in de kleur 602 Visionary Matte,  € 37,00

daphne

Over Daphne

Pssst, voor als je Daphne nog niet kent: deze levensgenieter komt uit hartje Groningen, heeft een liefde voor pennen over lifestyle, beauty en mode en heeft haar eigen lifestyleplatform blogproof.nl. In het verleden schreef ze onder meer voor Marie Claire en CosmoGIRL!

You Might Also Like