Featured NEWS TRAVEL

DE MINSTE NEDERLANDERS TEGENKOMEN OP VAKANTIE?

december 22, 2015

Voor de één is het dolle pret om landgenoten tegen te komen op vakantie, voor de ander is het een regelrechte hel. Voor de mensen in de laatste categorie: hier moet je dus heen om zo min mogelijk Nederlanders tegen te komen tijdens de kerstvakantie.

India en IJsland zijn volgens online reisorganisatie Expedia dé bestemmingen waar je als Nederlander de minste kans hebt een landgenoot tegen te komen tijdens de aankomende kerstperiode. In vergelijking met andere Europeanen reizen we weinig af naar deze landen rondom kerst. Ook vakanties naar Egypte, Zwitserland, Polen en Japan worden minder geboekt gedurende de koude maanden.

11549605333_fa6f3ffd57_oHoud je toch wel van een woordje Nederlands over de grens? Engeland en Amerika zijn juist de populairste bestemmingen onder Nederlanders tijdens en rondom de kerstdagen, dus dan zit je daar helemaal goed – ook voor de meest krankzinnige Christmas shopping-taferelen trouwens. Daarnaast worden Italië, Frankrijk en de Canarische eilanden veelvuldig door ons bezocht. Tot slot blijken Hollanders als een malle de kerstmarkten in Duitsland te bezoeken. En laten wij nou laatst toevallig een leuk lijstje van de beste kerstmarkten van 2015 hebben gemaakt.

 

Foto’s: Fabienne Chapot/ Flickr (cc)

You Might Also Like