BEAUTY FASHION Featured FOOD NEWS

DE LEUKSTE VALENTIJNSCADEAU’S WAAR JE ZELF OOK WAT AAN HEBT ;)

februari 9, 2018

Ja. De (zoveelste) Valentijnsdag gift guide. Voordat je met je ogen gaat rollen omdat ‘Valentijnsdag zóóó commercieel’ is: deze cadeaus zijn speciaal geselecteerd omdat je er zelf óók wat aan hebt. Denk dus: cadeautje voor jezelf en tegelijkertijd punten scoren bij je geliefde. Wij zeggen: win-win!

Omdat liefde door de maag gaat…

Aankomende woensdag heeft zo’n beetje ieder restaurant in het land een speciaal Valentijns menu of drankje op de menukaart staan. Maar deze vonden wij wel erg bijzonder: In het gloednieuwe restaurant The Dude in hostel Via Amsterdam kun je eerst romantisch een hapje eten, voordat je je om 20.30 uur nestelt op de cosy zitzakken in de bioscoopzaal. Kijk op het scherm romcom Sleepless in Seattle terwijl je ondertussen een dessert pour deux amoureux’ geserveerd krijgt. Zo leuk!

Een kleiner budget? In dat geval: hoe lief zijn deze special edition harten-donuts? Dag chocolade, deze V-day peuzel jij gewoon donuts op. Sorry, ik bedoel peuzelen júllie donuts op. Te koop bij Dunkin’ Donuts in Amsterdam, Utrecht en Hilversum. €1,95 per stuk, 6 stuks zijn €9,95 en 12 voor €18,95.

Spa dagje

Hallo, hoe chill is dit idee? Even je liefje een momentje van rust gunnen en zelf ook helemaal ontstressen. Wil je met Valentijnsdag compleet in de watten gelegd worden? Ga dan met je bae naar de AWAY spa in W Hotel Amsterdam. Denk: goddelijke facials, bodyscrubs, massages én champagne. En er is nog plek op 14 februari! €500 voor 2 personen, te boeken via Treatwell. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Iets minder te besteden deze Valentijn? Dan is Five City Spa in Utrecht een aanrader. Hier geniet je met zijn tweeën van een massage in de duo-kamer. Vanaf €110 voor 2 personen. Boeken kan hier.

AWAY Spa in W Hotel

Gadgets

Valentijnsdag vier je uiteindelijk toch het liefst in bed. Op een goed matras, toch? Maar goed, iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om het matras. Het merk Matt Sleeps heeft een volledig zelf aanpasbare soort ontwikkelt, een hybride matras met 6 verschillende comfort opties. De lagen in het matras zijn afzonderlijk draaibaar waardoor het matras harder, zachter, koeler of warmer gemaakt kan worden. Zo hebben jullie allebei een eigen matras zonder die vervelende spleet tussen jullie in. Geniaal, ik zei het je toch? De Matt 2.0 is hier te bestellen.

Dit schattige hartje van Rianne S is een stuk ondeugender dan dat ‘ie eruit ziet: hij vibreert. En heeft 10 verschillende snelheden. Woop! Het perfecte cadeau voor stelletjes, of niet?

Beauty/fashion

Spraytje voor hem, spraytje voor jou. Unisex parfum is echt het beste beauty cadeau waar je zelf wat aan hebt. Er zijn veel hele goede geuren voor hem en haar, maar onze favoriet van dit moment is Intense Oud van Gucci (€85,-). Rokerig, houterig en sexy.

En dan onze laatste Valentijnsdag-tip: lingerie. Noem het afgezaagd, maar je lover gaat sowieso niet klagen als je woensdagavond in een sexy setje gehuld bent. Hieronder alvast wat inspiratie. Happy Valentine’s day!

Aubade € 82,95 via Lincherie, Aubade, € 86,95 via Lincherie, Primark €15,-

Hoofdfoto: Dunkin’ Donuts

You Might Also Like