FASHION Featured NEWS

DE FASHION WEEK STAAT WEER VOOR DE DEUR

mei 18, 2016

Yep, It’s almost that time of the year again! De zomereditie van de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam staat weer voor de deur en gister is het volledige programma bekendgemaakt. Wat we kunnen verwachten? De 25ste editie van de halfjaarlijkse modeweek staat in het teken van jong talent, zowel op de catwalk als in het Off Schedule programma.

Deze editie gaat op 1 juli van start in de A’DAM Toren. Van vrijdag 1 juli tot en met zondag 3 juli wordt de Loft van deze toren omgetoverd tot de Dynamic Store. Een pop-up store waar je zo’n beetje álles kunt scoren waar je hebberig van wordt, van kleding, schoenen en accessoires van ontwerpers die tijdens vorige edities hebben geshowd op de modeweek. Dan nog even een inspirerende lezing of modepresentaties meepakken? Het is allemaal mogelijk in de voorpret naar het catwalkprogramma.

En dan is het tijd voor de shows..

Benieuwd naar het hele programma? Check het hieronder (en klik op de foto voor een groter resultaat.) Ook fijn om te weten trouwens: deze editie zal voor het eerst de nationale finale van de internationaal erkende modellenwedstrijd Elite Model Look Nederland plaatsvinden. Fashionweek, we’re ready for ya!

fashionweekFoto: iNDiViDUALS/ Peter Stigter

You Might Also Like