Featured NEWS

DE BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN JANUARI

januari 29, 2016
laptop

Tête-à-Tête bestaat twee maanden en dus is het de hoogste tijd voor ons maandelijke lijstje. Voor het geval dat je ze gemist hebt, of ze gewoon lekker nog een keer wilt lezen: de zeven artikelen waar jullie het meest op klikten deze maand.

1 – MOTIVATIE MAANDAG: MODEMUSTHAVES’ ELISE VAN WONDERENelise-e1452456760573Zonder twijfel sprong Elise in 2011 in het diepe en startte een modewebshop met betaalbare fashion en andere hebbedingetjes. Met een duidelijke visie over social media en communicatie vond de mode-academiestudent een gat in de markt. Dit jaar bestaat Modemusthaves.com vijf jaar. Elise heeft de karakteristieken van een diehard ondernemer: ze is vastberaden, leergierig een tikkeltje perfectionistisch. Just like us!

2 – PAS OP: DIT ZIJN DE MEEST VERSLAVENDE WEBWINKELSshoppenEigenlijk wil jij hier helemaal niet op klikken. Want de kans dat je straks een paar eurootjes lichter bent is aanwezig. Maar aan de andere kant, het is de sale-periode, doe eens gek.

3 – ZO, DUS JIJ WILT GAAN FREELANCEN?

laptopVoor het eerst als freelancer aan de slag gaan, het is een retespannende stap voor iedereen. Waar te beginnen ook echt? Zes tips die iedere beginnende freelancer in ieder geval in z’n oren moet knopen.

4 – HOTSPOT: GIN NEO BISTRO & WINESEtenEind vorig jaar opende GIN Neo Bistro & Wines in de Amsterdamse Westerstraat. Is het een gin bar? Is het een restaurant? Gastredacteur Annemarie van Ulden ging op pad en ontdekte de keuken. 

5- MOTIVATIE MAANDAG: DANIQUE HOOFWIJK VAN GIRLSCENEDANIQUE.06De Limburgse Danique maakt al bijna vier jaar indruk als hoofdredactrice van de succesvolle meidensite Girlscene.nl. 2015 was voor haar een topjaar, met een een televisiespotje, awesome ontmoetingen met supersterren en zelfs een filmrolletje. Grandioos, maar dan wel met een zachte G. Ook zo benieuwd hoe ze dat allemaal deed?

6 – WAAROM JE NÓÓIT EEN FOTO VAN JE BOARDINGPASS MOET MAKENSanne-Koekenbier-drawing-paspoort-700px

We snappen het. Vakanties zijn reuzetof en je wilt anderen stiekem ook een beetje jaloers maken met je reisjes. Maar voordat je een foto van je boardingpass maakt en deze op Facebook zet, denk dan even hieraan…

7 – HOTSPOT: KU KITCHEN & BARIMG_4271 (2)De gasten op ons lanceringsfeest hebben in november al kennis kunnen maken met de hapjes van Ku Kitchen & Bar. Dit restaurant in de Utrechtsestraat (mijn lievelingsstraat in Amsterdam) serveert Japans eten en cocktails. Als het aan ons lag, stond dit elke dag op het menu.

Bedankt voor het lezen!

You Might Also Like