Featured NEWS

DE BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN FEBRUARI

februari 28, 2016

De maand zit er weer (bijna) op en dus is het de hoogste tijd voor ons maandelijkse lijstje. Voor het geval dat je ze gemist hebt, of ze gewoon lekker nog een keer wilt lezen: de zeven artikelen waar jullie het meest op klikten deze maand.

1 -TÊTE-À-TÊTE MET DANIE BLESdanieDanie kennen wij natuurlijk allemaal als dé stylist van tout bekend Nederland, maar wij kregen vorig jaar tijdens een persreis naar Stockholm de kans om haar beter te leren kennen. Wat blijkt? Danie is niet alleen topstylist, maar is ook een van de echtste, eerlijkste mensen in de bizz. 2015 was voor haar een heftig jaar vanwege het -voor ons totaal onverwachte- faillissement van haar eigen kledinglijn By Danie. Maar real as she is, heeft ze ervan geleerd en heeft ze de peilers gericht op mooie dingen die de toekomst gaat brengen.

Lees verder.

2 – WHATSAPPEN MET…JESSICA SCHOLTEN TIJDENS NYFW

Processed with VSCOcam with g3 presetNail artist Jessica Scholten is momenteel in New York om tijdens de Fashion week haar kunsten te tonen. Ondanks het tijdsverschil en het enórme gekkenhuis om haar heen, nam ze toch de tijd om even met ons te whatsappen.

Lees verder.

3 – MOTIVATIE MAANDAG: ILLUSTRATOR SANNE KOEKENBIERimageAls je Tête-à-Tête kent, heb je haar werk vast al zien langskomen. Sanne is namelijk het gezicht achter alle prachtige illustraties op onze website. Met een talent waar je ‘U’ tegen zegt en een super snelheid tekent zij werkelijk alles wat wij op haar afvuren. Van lippenstiftje tot chocoladereep, van stiletto tot portretten. Wij spraken Sanne over talent, je dromen najagen en de minder mooie dingen van het artiestenleven.

Lees verder.

4 – GREEN UP YOUR LIFE MAAKT VEGAN ZIJN SEXY12737045_10153232452616637_1006819963_oJong en hip Amsterdam kwam gisteravond in de Freedom lab Future Studies in Amsterdam bij elkaar. Wie zonder uitnodiging binnen komt wandelen zal denken dat er een album release party of een toffe mode lancering gaande is. Maar nee, het is de heuse vegan party: Green up your life.

Lees verder.

5 – NOG EVEN OVER DE ZEEMAN BRUIDSJURK…zeeman1goedZeeman ontwerpt een trouwjurk van 29.99 euro en het hele web staat op z’n kop. Dat is in een notendop wat er de afgelopen dagen is gebeurd. Want zo’n goedkope trouwjurk, dat kán toch helemaal niet?

Lees verder.

6 – MOEILIJK MODE MOMENT MET MILJUSCHKA WITZENHAUSEN_E5A5267_1Het is the worst nightmare van haast iedere vrouw. Stel er gebeurt iets verschrikkelijks, je kledingkast vliegt in brand en je mag slechts drie items redden. Wat kies je dan?! We vragen het aan de echte modeliefhebbers.

Lees verder.

7 – HOTSPOT: RESTAURANT JANSZ IN DE NEGEN STRAATJESjansz2Amsterdam heeft er weer een hip restaurant bij. Midden in De Negen Straatjes is Jansz, het restaurant in het Pulitzer Hotel, geopend. Tête-à-Tête werd uitgenodigd om als een van de eersten het menu te proeven.

Lees verder.

 

You Might Also Like