Featured NEWS

DE BEST GELEZEN ARTIKELEN VAN DEZE MAAND

december 26, 2015
Laptop

Omdat 2015 afsluiten nou eenmaal bestaat uit lijstjes, eindeloos veel leuke lijstjes. En omdat Tête-à-Tête dit voor het eerst kan doen omdat we (whoop whoop) een maand bestaan. Dus hierbij: de 7 artikelen waar jullie het meest op klikten deze maand:

1: TÊTE-À-TÊTE LAUNCH PARTY: THE AFTERMOVIE
Schermafbeelding 2015-12-26 om 11.43.04 AM
25 november was het dan eindelijk zover: het dak ging eraf tijdens de Tête-à-Tête launch party. Er was drank, er waren immens lekkere hapjes en énorm veel leukerds.Voor de mensen die het gemist hebben, don’t worry. We praten je met liefde even bij.

2: DRIE VETTE NEW YEARS EVE PARTY’S IN AMSTERDAM

Schermafbeelding 2015-12-26 om 11.57.19 AMIeder jaar begint de stress opnieuw: wat gaan we doen met Oud & Nieuw? En wáár zijn de tofste feesten in Amsterdam? Geen paniek meer, Tête-à-Tête zocht het voor je uit. Hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken over je outfit.

3: MOTIVATIE MAANDAG: NANNE VAN LIEF LEVEN

nanneMaandag: tijd voor een gesprek met een inspirerend persoon. Omdat op maandag wat extra inspiratie altijd welkom is. Én omdat er zoveel toppers zijn die het aandurven hun dromen na te jagen. Dit keer: go-getter Nanne van der Leer (27) van de website LiefLeven.com.

4: TÊTE-À-TÊTE MET MILJUSCHKA WITZENHAUSEN

Schermafbeelding 2015-12-26 om 12.05.11 PMWe vliegen van hot naar her. Tweets bestaan maximaal uit 140 tekens en in het kader van de snelheid worden interviews vaak telefonisch gedaan. In de rubriek ‘Tête-à-Tête met’ grijpen we terug naar de basis: een lekker onderonsje met een inspirerend persoon. Deze week: een Tête-à-Tête met foodie Miljuschka Witzenhausen (30). We praten bij Miljuschka thuis over guilty pleasures, foodgekte, lijnen en single zijn. Uiteraard onder het genot van eten, heel veel lekker eten.

5: TÊTE-À-TÊTE MET NIKKIE PLESSEN
Schermafbeelding 2015-12-26 om 12.08.35 PMNikkie zegt eigenlijk nog zelden toe op interviews. Gewoonweg omdat ze er simpelweg geen tijd meer voor heeft. Voor Tête-à-Tête maakt ze graag een uitzondering, dus staan we op een donderdagochtend bij haar voor de deur op het hoofdkantoor van NIKKIE. Een interessant gesprek met de modeontwerpster over haar carrière, goede zakenadviezen en tips hoe je om kan gaan met ‘de nepheid’ van Instagram.

6. ‘KIKI, HOE DOE JIJ JE EYELINER?’

Schermafbeelding 2015-12-26 om 12.24.34 PMKiki heeft ‘m al ruim zeventig keer gekregen. De vraag: ‘Hoe doe jij je eyeliner?’, vaak gecombineerd met ‘Maar welke eyeliner gebruik je dan?’ Dus voor eens en voor altijd geeft ze haar geheim aan jullie prijs.

7. VIER X HEERLIJKE LINGERIE VOOR DE FEESTDAGEN


Schermafbeelding 2015-12-26 om 12.28.03 PMIn deze feestmaand mag je lingerie wel wat spannender, stoerder en sexier. Rood, zijde, leer, kant: het mag allemaal weer uit de kast. We zetten de lekkerste lingerie voor je op een rij. Want zeg nou zelf: met die oude, saaie bh’s zijn we wel een beetje klaar. En vriendlief ook trouwens.

You Might Also Like