Featured NEWS

DE 8 LEUKSTE SNAPCHAT-ACCOUNTS OM NU TE GAAN VOLGEN

april 28, 2016

Oké, wij zijn om. Na een hele tijd anti te zijn geweest (want: ‘we zijn toch geen twaalf meer?’) hebben we het Snapchat-virus eindelijk ook te pakken. Hier de 8 Snapchat-accounts om meteen te gaan volgen.

Waarom is Snapchat het snelst groeiende sociale media netwerk? Mensen lijken het een beetje zat te zijn om continu alleen perfect bewerkte plaatjes tegen te komen op Instagram. In vlogs op YouTube en Snapchat gaat het veel meer om ‘echtheid’ en dat spreekt – vooral de jongeren onder ons – enorm aan. Bovendien zijn Snaps vanwege het tijdslimiet altijd lekker vluchtig en snel weer weg dus hóeft het ook helemaal niet perfect te zijn. Ook een groot voordeel: Snapchat is verdorie nog wél gewoon chronologisch.

Dit zijn momenteel mijn favoriete accounts:

1. Bastiaan van Schaik (gebruikersnaam: basvanschaik)

De persoon in mijn omgeving die het meest Snap-verslaafd is (en ik heb een 18-jarig broertje, he?) is het wel Bastiaan van Schaik. De stylist gaat ieder hip feestje in Amsterdam af dus zijn Snap-stories zijn nooit saai. Perfect als je last hebt van FOMO (fear of missing out), want je hebt door zijn Snaps altijd het gevoel dat je tóch zelf ook een beetje bij die opening van dat hippe restaurant bent geweest.snap2

2. Kylie Jenner (gebruikersnaam: kylizzlemynizzl)

Bijna 60 miljoen volgers op Instgram was blijkbaar niet genoeg. Verwacht dagelijks posts met heel veel filmpjes van een mega opgemaakte Kylie die zwoel playbackt op rapnummers. En veel selfies. Maar ook mooie shots van het altijd zonnige Californië en een kijkje in het luizenleven van deze tiener en haar vrienden. Omdat we stiekem toch een beetje obsessed blijven over het leven van de Kardashians.

3. Cyrene Quiamco (gebruikersnaam: cyreneq)

Een Snapchat-artist die haar brood (en dure champagne!) verdient met Snapchat. Hoe? Omdat haar Snaps zo creatief waren wordt ze aan de lopende band benaderd door merken om ook tekeningen op Snapchat voor hen te maken. Echt wel het volgen waard, al is het allemaal om te kijken hoe ze dat allemaal voor elkaar krijgt.

4. Lee Abbamonte (gebruikersnaam: leeabbamonte)

Als jij van reizen houdt, moet je Lee toevoegen. Deze reisblogger uit New York neemt je mee over de hele wereld. Hij komt op de meest adembenemende plekken, dus verwacht veel jaloersmakende Snaps. Ik vind het heerlijk om voor het slapengaan even te kijken en dan te dromen over alle verre reizen die ik nog wil gaan maken.snap3

5. Joel Strong (gebruikersnaam: mydaywithleo)

Deze fotograaf maakt filmpjes van random mensen met een foto van bekende mensen voor hun gezicht. Het is echt moeilijk om uit te leggen, maar zo hilarisch en creatief. Het begon ooit met Leonardo DiCaprio vandaar zijn gebruiksnaam.

6. Brittany Furlan (gebruikersnaam: Brittanyjfurlan)

Als je bekend bent met Vine ben je sowieso wel eens filmpjes van deze Amerikaanse comédienne tegengekomen. Ze is namelijk de meest populaire vrouwelijke Vine-gebruiker en heeft nu al op Snapchat een klein imperium opgebouwd. Brittany is een flapuit met heel veel zelfspot dus grappige Snap-stories zijn altijd gegarandeerd.

7. Tim Hofman (gebruikersnaam: timtsj)

BNN-presentator Tim heeft een megachill leven. Hij maakt leuke programma’s, is continu op reis en weet hoe je lol moet trappen. Hartstikke logisch dat zijn Snaps altijd amusant zijn. Klein voorbeeld: terwijl ik dit verhaal tik, snapt hij hartstikke dronken vanuit een politiebureau in Brazillië waar hij een nietmachine steelt…

8. Tête-à-Tête (gebruikersnaam: teteatete.nl)

Beetje zelfpromo mag best toch? Zoals ik al zei: we zijn nog redelijk nieuw op Snapchat, maar voeg ons toe om te zien wat wij uitspoken!

Foto’s: Snapchat

You Might Also Like