Featured TRAVEL

DE 6 TRAVEL ESSENTIALS DIE IEDERE VROUW ZOU MOETEN HEBBEN

maart 20, 2016
Louis vuitton

Life is short and the world is wide. Het is een van mijn favo reisquotes. Hajar en ik hebben het geluk voor ons werk regelmatig het vliegtuig in te stappen, maar áls je dan toch type wanderlust bent, doe het dan in stijl, right? Dus daar komen ze. Voor alle chicks die de wereld willen ontdekken, de items die een stylish wereldbezoeker zéker moet hebben.

Schermafbeelding 2016-03-20 om 1.40.33 PM

 

1. Fashionchick Powerbank

Hoe cute is dit? Ik heb ‘m al en ben intens fan. Niet alleen vanwege de schattige illustratie, maar ook omdat stopcontacten tijdens het reizen nogal schaars zijn. In het vliegtuig/taxi/of in de bus even je tel opladen? No problemo. Steel de show, flirt en wink eye!

Hebben?
Hier te verkrijgen voor 24,95 euro.

 

 

Schermafbeelding 2016-03-20 om 1.38.31 PM

2. Saxoline Flamingo koffer

Het is toch wel heel handig als je je koffer meteen herkent op de bagageband. Nou, met deze baby is dat zéker het geval. Saxoline staat bekend om allerlei kekke printjes op koffers, maar deze is toch wel errug schattig.

Hebben?
Hier te verkrijgen voor 129,95 euro.

 

 

 

 

Schermafbeelding 2016-03-20 om 2.06.23 PM

3. FRENDS koptelefoon

De koptelefoons van dit merk zijn gewoon he-le-maal de shit. Rihanna, Rita Ora en Selena Gomez zijn al met deze fashionable headphones gespot en ik denk dat nog vele zullen volgen. Helemaal top: je kunt de ‘doppen’ van de koptelefoons eraf draaien en steeds een ander design erop klikken. Andere mood, andere koptelefoon dus. Kijk ook even in de webshop voor andere toffe designs.

Hebben?
Hier te verkrijgen voor 269 euro.

 

 

Schermafbeelding 2016-03-20 om 2.35.14 PM4. The world is yours dekbedovertrek

Oké, misschien niet helemaal voor onderweg, maar voor de nachtjes ervoor om alvast helemaal in de vibe te komen. Ook niet geheel onbelangrijk. “The world is yours!” Dit zwart/witte dekbedovertrek van Crisp Sheets is voorzien van een wereldkaart, zodat je niet alleen overdag, maar ook in je dromen kunt reizen. Lekker bezig.

Hebben?

Hier te verkrijgen voor 119,95 euro.

 

 

 

Schermafbeelding 2016-03-20 om 2.47.09 PM

5. Bright Light Paris-boek

Duik in de Parijse levensstijl met het Engelstalige boek Bright Lights Paris, geschreven door ‘the French girl’ Angie Niles. Dit prachtige boek is een hit onder bloggers en geeft je alle ins & outs die je nodig hebt voor een fantastische city trip in Parijs.

Hebben?
Hier te verkrijgen voor 26,95 euro.

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2016-03-20 om 2.53.45 PM

6. Polaroid camera

Het is misschien even een investering, maar als je dit ding eenmaal hebt wil je niet meer anders, trust me. Want geef toe: die vakantiekiekjes zijn toch zó veel leuker als ze geschoten zijn met een ouderwetse polaroid?

Hebben?

Hier te verkrijgen voor 99,95 euro.

 

Foto: Louis Vuitton

Have a happy and save journey!

You Might Also Like