BEAUTY Featured NEWS

DE 6 MASCARA’S VOOR DE VOLSTE WIMPERS OOIT

mei 14, 2016
Mascara

Het is een dingetje: het kiezen van de juiste mascara. Je zou haast keuzestress krijgen door wat er allemaal op de markt geslingerd wordt. Ga je voor volume, lengte, het false lash-effect of juist natuurlijke wimpers? Gelukkig is Tête-à-Tête daar en wij voorzien je van onze zes favorieten du moment.

 

Schermafbeelding 2016-05-14 om 3.53.35 PM1. Rimmel London Mascara Colourist Black

Een mascara die je de kleur van je ‘kale’ wimpers geleidelijk donkerder maakt, en dat al na twee weken. Het bestaat mensen! Hoe vaker je deze mascara gebruikt, hoe meer natuurlijke kleurstoffen aan je wimpers afgegeven worden, waardoor deze er steeds donkerder uitzien en je ogen laten opvallen. De niet-permanente tint zal na het laatste gebruik langzamerhand vervagen. Behoorlijk innovatief, als je het mij vraagt.

Hebben? Hier verkrijgbaar voor €14,49.

 

 

Print

 2. Bourjois Volume Reveal Mascara

Hier had ik nou echt behoefte aan. Een mascara met een SPIEGEL erin die 3x vergroot om ervoor te zorgen dat je ook al die kleine rotwimpertjes meepakt. Waarom is daar niet eerder aan gedacht? En de verpakking is naast cute ook nog eens verrekte handig: de huls heeft een driehoekige vorm die voorkomt dat de mascara gaat ’rollen’ wanneer je deze neerlegt. En dan die gitzwarte wimpers die je ervan krijgt… Een toppertje.

Hebben? Hier verkrijgbaar voor €16,99.

 

 

Schermafbeelding 2016-05-14 om 3.54.11 PM3. Rimmel London Super Curler Volume & Curl

Ben je klaar om je wimpelkrultang te dumpen? Het zou kunnen, want deze mascara heeft een push-up volume waardoor je wimpers automatisch meer krullen én deze ook nog eens tot wel 24 uur vasthoudt. Maaarrr to be honest: ik gebruik ‘m stiekem liever nog steeds met wimperkrultang hoor, voor een dubbel effect.

Hebben? Hier verkrijgbaar voor €14,95.

 

 

Schermafbeelding 2016-05-14 om 4.42.00 PM

4. Friday Extreme Volume Mascara

Los van dat deze mascara zorgt voor een dubbeldikke wimperrand zonder klontjes, is het idee achter het nieuwe Nederlandse merk FRIDAY ook uniek. Als eerste make-upmerk lanceren zij het Mascara Abonnement. Dat ervoor zorgt dat jouw favoriete mascara (met het door jou persoonlijk gekozen borsteltje) iedere keer in de brievenbus valt. Handy handy!

Hebben? Hier verkrijgbaar voor €9,50.

 

 

 

mascara2

5. Sans Soucis Mascara Magic Volume (Deep Black)

Als ik iets belangrijk vind bij mascara dan is het wel een dikke borstel die niet voor klontjes zorgt. De lichte crèmige textuur van deze mascara zorgt voor maximaal volume zonder lelijke aan elkaar geplakte spinnenpootjes.

Hebben? Hier verkrijgbaar voor € 14,75.

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2016-05-14 om 5.30.46 PM

6. L’Oréal Paris False Lash Wings Sculpt mascara‏

Deze mascara heeft een handig borsteltje om de ogen nog intenser op te maken. Hoe het werkt? Dankzij het design van het kamborsteltje raakt deze de wimperaanzet waardoor direct de contouren van het oog worden geaccentueerd, ook wel ‘tightlining’ genoemd; een ‘sculpting’ techniek. Hallo grote bambikijkers!

Hebben? Hier verkrijgbaar voor € 10,19.

 

 

 

 

Foto: Kate Moss for Rimmel London
(Wonder’full Wake Me Up Mascara)

You Might Also Like