FASHION Featured NEWS

DE 5 BELANGRIJKSTE HOOGTEPUNTEN VAN DE VICTORIA’S SECRET SHOW 2016

december 7, 2016

Lieve dames, gisteren was het eindelijk weer zo ver. Dé show waar de mooiste vrouwen bij elkaar komen om de meest sexy lingerie te showen: Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Dit jaar in the city of love, Parijs. Redacteur Merlijne Ingenhoven bekeek speciaal voor ons de hele show beschrijft de beste roddels, fijnste optredens en duurste outfits.

Tuurlijk, we kijken er ieder jaar naar uit. Prachtige vrouwen, grote glimlachen, fijne muziek en héérlijke lingerie, what’s not to like? Nou ja, behalve het onvermijdelijke minderwaardigheid complex dat spontaan ontstaat bij vele Nederlandse vrouwen die jezloers naar hun scherm kijken. Zinnen als ‘pfff, ik ga echt minder eten’, ‘morgen maar weer even naar de sportschool’ en ‘wáárom zie ik er niet zo uit?’ worden vaker geroepen tijdens het kijken van de show dan ‘leuk setje, die wil ik ook’. Maar goed, mijn advies is: wees relaxt en ben blij met je body, jullie zijn allemaal prachtig dus geniet gewoon van de show!

Als je die gedachte hebt omarmd, kunnen we gaan beginnen. De show, de foto’s, de sterren… ik praat je even helemaal bij en geef je de vijf belangrijkste hoogtepunten.

vs2The Angels

Laten we beginnen met alle modellen die er dit jaar bij waren. Naast de vertrouwde modellen zoals onze Romee Strijd en veteranen Adriana Lima en Alexandra Ambrosio waren ook de mega populaire Kendall, Gigi en Bella Hadid aanwezig. Heel bijzonder dat er zusjes over de catwalk lopen, maar de half Nederlandse Hadids zijn tegenwoordig óveral, dus kon de Victoria’s Secret show niet uitblijven. Doutzen poseert tegenwoordig voor Hunkemoller, maar gelukkig wordt Holland nog steeds goed gerepresent bij de VS shows. De altijd beeldschone Romee Strijd schitterde op de catwalk. Romee,  we are proud of you girl. Maar mijn all time favorite Angel blijft toch wel echt Adriana Lima. God, wat is zij mooi en wat heeft ze een sterk, afgetraind maar toch niet te skinny lichaam (want even serieus, sommigen van deze chicks mogen wat mij betreft echt een paar boterhammen eten).

De training

Naast mijn mening over de satéstokjes (benen) van de meeste Angels moet ik zeggen dat ik diep respect heb voor de manier waarop zij keihard trainen, gezond leven, alles opzij zetten om hun doelen te behalen en er zo uit te zien. In de show kwam naar voren dat de Angels twee keer per dag trainen en heel veel leuke uitstapjes moeten skippen voor hun killerbody’s. Een Victoria Secret Angel zijn betekent geen luizenleventje en easy money maken maar keihard bikkelen en afzien. Daar kunnen veel vrouwen een voorbeeld van nemen.

vs5The royal fantasy bra van 3 miljoen dollar

Je leest het goed: drie miljoen dollar voor een bh, het bestaat mensen! Elk jaar heeft één van de Angels de eer om deze bh te dragen. Dit jaar was het Jasmine Tookes. Ze heeft vast nachtmerries gehad van tevoren met daarin hele nare doemscenario’s… Zoals: Jasmine valt en blijft hangen aan Gigi, bh van drie miljoen scheurt en valt compleet uit elkaar. Dat soort taferelen wil je niet op je geweten hebben bij zo’n bh. Maar Jasmine rockte ‘m gewoon en leverde de royal fantasy bra na afloop weer netjes in. Dus als je nog op zoek bent naar een leuk kerstcadeau, weet ik er nog wel een van een paar miljoen 😉

De outfits

De outfits waren net als ieder jaar weer spectaculair. Veren, kleine slipjes, pikante bh’s, de mooiste tunieken en verschillende thema’s kwamen voorbij. Mijn favorieten outfits waren die van de black edition en werden begeleid door Lady Gaga. Vooral Gigi was even de queen of the catwalk. Grote zwarte veren, glitter, de mooiste bh en super mooie laarzen. Waar ik toch wel groot respect voor heb zijn de hoge palen waarop de Angels lopen. Niet te doen! En ook even een shoutout naar Lady Gaga die ook nog een ziek goed optreden geeft op hakken die zelfs voor de Angels to high to handle zijn.

vs3De muziek

De modellen werden dit jaar op de catwalk ondersteund door Lady Gaga, The Weeknd en Bruno Mars. Lady Gaga was zelf niet in lingerie te bewonderen maar in een eigenlijk hele degelijke bloemenjurk en een glitterpak, die naar mijn mening beiden niet bij haar pasten. Bijzonder normaaltjes als je bedenkt dat ze ook wel eens rondhuppelde in een vleesjurk. Het optreden van Bruno Mars was lekker swingend en de muziek was perfect voor de show. Maar toen de modellen voorbij liepen werd ineens Bruno’s minpuntje pijnlijk duidelijk – letterlijk. De zanger kwam bij de meeste modellen maar tot hun heupen qua lengte… wat moet die man een slecht gevoeld hebben. Het muzikale hoogtepunt was toch wel het optreden van The Weeknd. Loved it! En zijn optreden zorgde natuurlijk voor het veel besproken moment dat ex-koppeltje Bella Hadid en The Weeknd elkaar kruiste op de catwalk. Volgens de laatste roddels zijn ze uit elkaar en was dit dus hét moment dat ze elkaar weer zagen. Maar aan de liefdevolle blik van The Weeknd te zien komt dat allemaal wel weer goed. En het zou mij niet verbazen als die twee dezelfde avond weer bij elkaar in bed lagen.

Victoria’s Secret show, je was weer heerlijk met je sexy looks, juicy roddels en jaloermakende lingerie. Tot volgend jaar, komen jullie dan naar Amsterdam please?

foto merlijneOver Merlijne

Genoten van dit artikel? Globetrotter en levensgenieter Merlijne is een vrouw met vele talenten. Schrijven is daar een van en daarom past ze goed in team TaT. Haar beste tips op gebied van travel en lifestyle deelt ze op onze site. Hoera!

Foto’s: Instagram

You Might Also Like