Featured Interview NEWS

DE 10 BEST GELEZEN MOTIVATIE MAANDAGEN VAN HET JAAR

januari 2, 2017

52 weken, 52 Motivatie Maandagen. Verreweg onze meest populaire rubriek. En omdat wij weten dat jullie wel houden van een flinke portie motivatie, hebben wij de best gelezen inspirerende interviews van 2016 voor je gebundeld. Klaar om af te tellen?

10. MOTIVATIE MAANDAG: JET VAN NIEUWKERK

Jet-Smulpapen preview-_5Stiekem dromen wij er allebei een beetje van, maar Jet dóet het gewoon. Een eigen boek publiceren. En – als je Jet een klein beetje kent – zal het je niet verbazen dat ‘Het boek van Jet’ (zo heet ie echt!) over eten gaat. Gezond en bewust eten om precies te zijn. Maar dan wel met af en toe een feestje en een borreltje, want dat hoort er volgens de vrolijke blonde lekkerbek ook bij. Kijk, dáár kunnen wij ons nou in vinden!

Lees verder…

9. MOTIVATIE MAANDAG: JAMIE LI VAN QUARTER MAGAZINE

jamie-li-02Alsof het oprichten en runnen van succesvol lifestyleplatform QUARTER Magazine niet hard genoeg werken was, begon Jamie een aantal weken geleden ook met vloggen. Natuurlijk kenden wij de mama van twee boys al van haar website, maar in haar vlogs geeft ze zichzelf helemaal bloot. Wat blijkt? Ze is naast knap en getalenteerd ook nog eens super grappig! Deze chick is 100% real en daar houden wij van. Als je van Jamie geen inspiratie krijgt, weet ik het ook niet meer!

Lees verder…

8. MOTIVATIE MAANDAG: MODEL CELINE KONINGSTEIN

celineMet haar bijna on-Nederlandse good looks timmert de Utrechtse schone hard aan de weg als model. Vorig jaar behaalde Celine de finale van Holland’s Next Top Model en sindsdien houdt Tête-à-Tête haar nauwlettend in de gaten. Want Celine is niet alleen een (ontzettende) knapperd, maar zegt lekker wat ze vindt en daar houden wij van! Tijd om bij te kletsen.

Lees verder…

7. MOTIVATIE MAANDAG: BIANCA PORTIS

13323416_10154421362982784_3919385395227971026_oVoor je dertigste een eigen pr-bureau starten? Doet ze gewoon even. Dat Bianca keihard werkt om PRSSKD te runnen is natuurlijk al reden genoeg om haar voor onze Motivatie Maandag rubriek te interviewen. Maar het feit dat ze, waar ze ook verschijnt een énorme lading positiviteit met zich meebrengt, maakte het voor ons een done deal. Dit zonnetje in huis heeft al heel wat meegemaakt dus kom maar op met die levenslessen.

Lees verder…

6. MOTIVATIE MAANDAG: VLOGGER BIBI BREIJMAN

Schermafbeelding 2016-09-18 om 10.42.21Het begon in 2010 allemaal met kijkcijferkanon Oh Oh Cherso (kennen jullie ‘Kaboutertje’ nog?), maar inmiddels heeft Bibi zich ontpopt tot zeer succesvolle vlogger, zangeres (ze deed mee aan The Voice) en video-ondernemer. Én ze heeft net haar presenteerdebuut gehad als een van de gezichten van het RTL-programma Katwalk, waarvoor ze samen met Lizzy van der Ligt in de wereld van beauty, fashion en entertainment duikt. Hoe pakt ze haar rust? En wat zijn de voor- en nadelen van dat hele ‘online influencer’ zijn?

Lees verder…

5. MOTIVATIE MAANDAG: TEDJE FLIERS

tedje2Ken je van die vrouwen die 24/7 on the go zijn, werken als de malle, ook nog eens een druk sociaal leven hebben én honderd projecten tegelijkertijd hebben lopen? Wij wel, mogen we je voorstellen aan Tedje? ‘Als je niet kunt kiezen, doe je het toch allemaal?’ lijkt haar motto. Dus ontpopte ze zich in korte tijd tot marketingster en startte ze samen met haar nicht Medi haar eigen communicatiebureau. Oh ja, en in plaats van in de avonduren op de bank te ploffen staat Tedje als dj TDDLS op de coolste feestje te draaien. Eén ding is duidelijk: duizendpoot Tedje is everywhere.

Lees verder…

4. MOTIVATIE MAANDAG: MODEMUSTHAVES’ ELISE VAN WONDEREN

elise-e1452456760573Zonder twijfel sprong Elise in 2011 in het diepe en startte een modewebshop met betaalbare fashion en andere hebbedingetjes. Met een duidelijke visie over social media en communicatie vond de mode-academiestudent een gat in de markt. Dit jaar bestaat Modemusthaves.com vijf jaar. Elise heeft de karakteristieken van een diehard ondernemer: ze is vastberaden, leergierig een tikkeltje perfectionistisch. Just like us!

Lees verder…

3. MOTIVATIE MAANDAG: PR-VROUW HAFIDA ABAHAI

UnknownEenentwintig was ze toen ze als broekie bij een gerenommeerd PR- bureau begon. Op haar dertigste was ze al leidinggevende van een team van 15 collega’s. En tegenwoordig mag Hafida zichzelf Managing Director bij internationaal PR-bureau Weber Shandwick noemen. Hoe ze dit voor elkaar kreeg? Deze hardwerkende knapperd heeft een mentaliteit waar je u tegen zegt.’PR-vrouw’, voeg daar drie letters aan toe en je hebt ‘power-vrouw’. Dat kan geen toeval zijn, toch? Tell us your secret’s, Hafida!

Lees verder…

2. MOTIVATIE MAANDAG: MASCHA FEOKTISTOVA VAN BEAUTYGLOSS

maschaHet zijn spannende tijden voor beautyblogger Mascha. Ze lanceerde haar eigen valse wimperlijn met een te gek feestje in Amsterdam. En als klap op de vuurpijl werd ze zelf onderwerp van landelijk nieuws toen ze één dag later ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend Gregor. Voor wie Mascha nog niet kent (mocht je onder een steen geleefd hebben de afgelopen jaren): de in Moskou geboren mooierd begon in 2007 met het plaatsen van make-up tutorials op YouTube and the rest is history.

Lees verder…

1. MOTIVATIE MAANDAG: YOUTUBER NIENKE PLAS

Schermafbeelding 2016-11-27 om 09.22.39Deze 30-jarige stuiterbal is geboren in Purmerend, woont samen met haar boy in Amsterdam en is mama van een 2-jarig boevenkind (ja ze noemt hem zo). Haar humor is direct, een tikkeltje gestoord, fanstasierijk, sarcastisch en vooral met een flinke dot zelfspot. We voorspellen dat we nog heel héél veel van de vrouw gaan horen, een gemiddeld vlogje wordt zo’n 20 duizend keer bekeken. Enne Nienke, vergeet je niet als je eenmaal famous en shit bent, dat je eerste interview op Tête-à-Tête was? Graag gedaan hoor haha.

Lees verder…

Dat was hem! Wij willen hierbij alle 52 fantastische personen bedanken voor het meewerken. En natuurlijk alle lezeressen die deze fijne rubriek supporten. Zoveel zin in de komende 52! 2017, here we come!

You Might Also Like