FASHION Featured

CÉLINE, WE MOETEN HET HEBBEN OVER DEZE SCHOEN

oktober 28, 2017

Er zijn een aantal trends op schoenengebied die ik niet snap en nooit ga snappen vrees ik. De kitten heel for example: snap ik niet. De plateau-Crocs die je ineens overal voorbij ziet komen. De glittersok in hak-situatie (al begin ik aan die laatste te wennen.) Maar nu: de TEENschoen.

Ik herhaal: de teenschoen. Niet te verwarren met de teenslípper, nee ik heb het echt over een schoen die alleen je grote teen bedekt. Modehuis Céline is met de ‘Pirate mules’ op de proppen gekomenen ondanks dat Céline in mijn optiek niet heel veel fout gaan doen, moeten we kletsen Phoebe Philo…

Ik weet dat je verantwoordelijk bent voor zo’n beetje alle grote trends (de slip-ons, sokhakken, cowboylaarsjes…) maare, een hak met alleen de grote teen omhult: DAFAK. Ben ik de enige die moet denken aan een gipsen been? Een gebroken teen? Afijn, oordeel zelf. Voor nu zeg ik: deze slaan we voor die 690 euro efkes over vriend. Sorry.

celine2schermafbeelding-2017-10-28-om-12-37-39schermafbeelding-2017-10-28-om-11-51-19celine1
Hoofdfoto: Céline
Overig beeld: Instagram

You Might Also Like