Featured NEWS TRAVEL

BREAKING NEWS: HAJAR GAAT WEG…

november 1, 2016

Hajar gaat ons verlaten. Maak je geen zorgen, ze verlaat Tête-à-Tête niet. Maar Nederland wel. De komende maanden schrijft Hajar haar Tête-à-Tête stukjes vanuit: sunny Australia!

Weet je? Als je al bijna een jaar lang, week in week uit, verhalen van de meest inspirerende mensen van Nederland beschrijft, gaat het automatisch een keer gebeuren. Je raakt besmet. Besmet met het ‘ik ga op avontuur’-virus. Dus is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat ik deze stap nu neem. Doodeng is het wel.

Wat ga ik doen?

Gewoon, wat ik hier ook doe. Keihard knallen voor Tête-à-Tête. Alleen dan onder een parasol in plaats van onder een paraplu (het wordt straks zomer in Australië). Als ik íets heb geleerd is het wel dat je als zelfstandige (met een eigen bedrijf) óveral kunt werken. Het enige dat je verder nog nodig hebt is een laptop en WiFi, toch? Helemaal nu Tête-à-Tête zo lekker loopt en wij een team van mega-getalenteerde gastbloggers hebben verzameld, die goed in de gaten blijven houden wat er in Nederland allemaal gebeurt op lifestyle-gebied (hierover binnenkort trouwens meer!).

De drang om meer van de wereld te zien achtervolgt mij al jaren. Vele vakanties naar o.a California, India, Miami en Marokko waren hiervan het gevolg. Maar iedere keer als ik weg was knaagde van binnen het besef dat ik précies wist wanneer de vakantiepret voorbij zou zijn. Ik vond het steeds moeilijker om echt te genieten van een vakantie met de einddatum in zicht. Hoe vet zou het zijn om een keer gewoon een enkeltje te boeken en te kijken waar je belandt? Daar ga ik dus achter komen!

Australië is dan ook een logische keuze want:

lap1. Zo ver mogelijk van Nederland hihi. Ik hou enorm van Amsterdam, hoor. Maar één keer de winter overslaan klinkt niet slecht. En daarmee kom ik gelijk op punt twee:
2. Warm klimaat. Kerst en Oud & Nieuw in bikini op het strand. Dat móet ik een keer meemaken.
3. Men spreekt daar Engels dus ik kan me uitstekend verstaanbaar maken. Yes sir!
4. Mooie natuur. Dit stadsmeisje belooft hierbij niet alleen te gaan cityhoppen maar ook daadwerkelijk wat meer het land in te trekken.
5. En, misschien nog wel de belangrijkste reden: vlakbij Azië. Hello Bali, Bangkok en Fiji eilanden!

Op naar het avontuur

Zonder al te zweverig te klinken, hoop ik met deze reis voor één keer ultieme vrijheid te ervaren. Om mij zonder verplichtingen helemaal te focussen op m’n kindje Tête-à-Tête en na een paar maanden geïnspireerd terug te komen naar Nederland. Ik kan niet wachten om dit alles met jullie te delen.

Dus lieve mensen en nog lievere Kiki, deze winter sla ik even over! Morgen vliegen Wouter en ik naar onze eerste bestemming: Melbourne. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn avonturen (ook via snapchat: teteatete.nl) en zal ik proberen niet al te veel jaloersmakende travelfoto’s te plaatsen. Zo ben ik dan wel weer 😉 See you on the other side!

Foto’s: Rob van de Vlierd

You Might Also Like