Featured NEWS

BABBELEN OP DE RADIO BIJ EXTRA FM: NOG ÉVEN OVER DIE MAGNUM PARTY

april 9, 2017

Zoals jullie misschien wel weten is onze Kiki regelmatig te horen in de uitzending van Extra FM. Om samen met dj’s Patrick en Bart een beetje te Tête-à-Têten over mode, reizen, trendjes en andere gekkigheid. En iedere keer delen we het fragment hier, zodat jullie niets hoeven te missen.

Mocht je het even gemist hebben: vorige week woensdag gaf Magnum het grootste feest van het jaar. Eh, misschien wel van de afgelopen vijf jaar. Het hele Conservatorium hotel in Amsterdam was afgehuurd voor de lancering van de nieuwe Magnum pints. Want hell yeah, ons favoriete ijsje is nu ook in bekervorm verkrijgbaar. BN’ers, bloggers, journalisten, ijslovers en pleasure seekers kwamen allen tezamen voor een grootste pyjama party. En gut gut, wat er daar toch allemaal in gebeurde in die hotelkamers… Ik zou zeggen: luister lekker mee.


Ps: woon je in de regio Gelderland? Dan kun je iedere vrijdagavond rond 20.30 live meeluisteren met Extra FM op 107.2 FM. Of je luistert overal ter wereld live online mee via deze link.

Oh enne, als we toch zo lekker in die Magnum vibe zitten, check hier onder dan nog even de aftermovie:

You Might Also Like