BEAUTY Featured

GIORGIO ARMANI BEAUTY ROCKT RODE MASCARA OP CATWALK

maart 8, 2016

Giorgio Armani Beauty lanceerde vorige week de Runway Lente/Zomer 2016 collectie. Inclusief een cosmeticaproduct dat je kunt gebruiken om je wimpers vuurrood te kleuren. Hajar probeerde het.

Van de catwalk naar je toilettas

Op de catwalk tijdens de Fashion Weeks komen er natuurlijk wel vaker make-up looks voorbij, die een tikkeltje te heftig zijn voor het dagelijks leven. Voor de meest extreme looks geldt dan ook: don’t try this at home. Toen ik te gast was bij de lancering van de nieuwste Armani Beauty producten, had ik verwacht nooit dat ik met zo’n ‘extreme catwalk look’ de deur zou uitgaan. Maar geloof mij, rode mascara is awesome.

runway_ss16_5Vandaag is rood

De gigantische penthouse van het Conservatorium Hotel was de perfecte setting voor de intieme launch. De Armani Beauty Runway lijn richt zich op intense kleuren en schroomt dus niet voor het ongebruikelijke. Ik krijg beelden te zien van de Milan Fashion Week, waar modellen de felle kleuren rocken op hun wimpers een wenkbrauwen. En dat ziet er bijzonder mooi uit. Misschien was het wel daarom dat ik mij prettig genoeg voelde om mijn wimpers aldaar rood te laten kleuren. De hele dag liep ik ermee rond en alleen de mensen die héél dichtbij mij kwamen, konden mijn aparte wimpers zien en reageerden allemaal positief.

Oké, ik zal het niet opnemen in mijn dagelijkse make-up routine. Maar voor een sexy date of girls night out kan het echt heel leuk zijn. Tip van het Armani Beauty team: als je de stap durft te nemen en kiest voor rode wimpers, hou je lippen dan nude. Ben je (net zoals ik) om? Dan moet je helaas nog wel even geduld hebben. De Eyes To Kill Excess Mascara in de kleur Rouge Iron is in mei exlusief te koop bij de Bijenkorf Amsterdam en Den Haag, of via bijenkorf.nl

ss16-giorgiobeautyprep-060Foto credits: Giorgio Armani Beauty

You Might Also Like