FASHION Featured NEWS

AMSTERDAM FASHION WEEK: ZO WAS JE ER TOCH EEN BEETJE BIJ

juli 13, 2016

Stond Amsterdam de afgelopen twee weken hélemaal in het teken van mode, is het nu alweer schluss. En we snappen het best hoor, dat je misschien niet alles hebt meegekregen. Daarom: de mooiste shows op een rij. Zat je toch een beetje front row naast ons.

Liselore Frowijn verraste iedereen met haar ‘Afropolitan’ collectie, die het verhaal vertelt van traditie en de kracht van de Afrikaanse vrouw. De show in drie woorden? Eén groot bloemenfestijn.

MBFWA SS17
Pfoe, over details gesproken. Zyanya Keizer (haar werken zijn sowieso een mix tussen kunst en mode) wist er wel raad mee tijdens haar fashionshow. Dikke vette like.

Foto: Instagram Zanya Keizer
Twintig aanstormende en bloedjemooie talenten stonden zondag in de finale van de Elite Model Look. De grote winnaars? Joyce Bergvoet en Mickey Kümmer. Congrats!

Schermafbeelding 2016-07-12 om 23.53.15
Marie Antoinette-figuren, motoren, het publiek ging los bij Dennis Diem. Het sluitstuk van de show was een handgemaakte zachtroze zijden jurk met meterslange sleep met bloemencorsages.

Schermafbeelding 2016-07-13 om 00.09.12
Indrukwekkende visuals op een groot LED scherm maakten de Conscious Collection-show van Monique Collignon helemaal compleet.

monique
Het merk SUE maakte een onvergetelijke indruk tijdens de 25ste editie van de Amsterdamse modeweek. Ontwerper Kelly Sue ontwikkelde een collectie die geheel is ontwikkeld voor de zithouding.

Schermafbeelding 2016-07-13 om 00.15.46
Westergasje, je was weer prachtig. Tot volgend seizoen weer!

Foto’s: Team Peter Stigter

You Might Also Like