Featured NEWS

ALS MARILYN MONROE VANDAAG LEEFDE…

januari 5, 2016

Stel je voor: Marilyn Monroe zou haar hoogtijdagen niet in de jaren ’50 beleven, maar vandaag de dag. Zou ze de queen of selfies zijn met ontiegelijk veel Instagram-volgers? Fotograaf Daniel Sachon laat zien wat een hedendaagse Marilyn zou posten – move over Kim K.

Laten we eerlijk wezen. We kennen Marilyn Monroe meer dan vijftig jaar na haar dood nog steeds allemaal als dé bombshell van Hollywood. Maar wat als ze van onze generatie was? De 20-jarige Britse fotograaf liet zijn fantasie erop los en maakte deze supergave serie.

Speciale celeb

“Ik denk dat Marilyn nog steeds een grote impact heeft op de jeugd van tegenwoordig omdat ze staat voor een tijd waarin beroemdheid nog speciaal was. Niet zoals de instant fame van nu”. Bovendien is Marilyn nooit ‘besmet’ met het reclame maken voor allerlei merken, zoals de celebs van nu. Wist je dat Marilyn nooit reclame heeft gemaakt voor Chanel? Haar wereldberoemde antwoord op de vraag: What do you wear to bed? (“Chanel No. 5!”), was spontaan.

Daarom leek het de fotograaf leuk om uit te beelden hoe Marilyn Monroe in 2016 zou omgaan met commercialiteit, social media en basic bitches.

ma2

MM aan de pumpkin spice latte van Starbucks

ma4

#camerashy # selfie

ma5

Cheers!

ma6

But first, lemme post a selfie!

By the way: Dit is natuurlijk niet de echte Marilyn, maar damn wat lijkt model Suzie Kennedy op haar, he?

ma7

Foto’s: Instagram.com/dsachon

You Might Also Like