Featured TRAVEL

9 KNEITERHANDIGE GADGETS VOOR OP REIS

februari 16, 2018

Nederland is prachtig, maar je moet er niet te lang blijven. Kan jij op het moment dat je thuis bent ook al niet wáchten om je koffers weer te pakken? Voor alle globetrotters (en iedereen die op zoek is naar een kado voor die reislustige buddy) -blijf even hangen. We trokken aan de bel bij Skyscanner en zij waren de beroerdste niet om hun tips te geven voor de handigste gadgets voor thuis, in je backpack, koffer of op reis. 

1. Zeg maar dadag tegen die dode planten

Ken je dat? Je vraagt je beste vriendin om tijdens jouw vakantie af en toe de planten water te geven en bij thuiskomst zijn de helft van je planten en bloemen dor of dood. Lekker dan. In dat geval is Parrot Pot precies wat jij nodig hebt. Een plant die zichzelf bewatert als het nodig is, ja het bestaat echt. Via bluetooth koppel je de watertank van je plantje met je smartphone en vervolgens kun je met een gerust hart op reis. Je krijgt zelfs een seintje als je plant te veel zonlicht krijgt, zodat je die vriendin alsnog kunt vragen je geliefde plant even ergens anders neer te zetten. Ideaal!

2. Voor alle selfies op grote hoogte

Selfiestokken zijn zó 2017. Anno 2018 maak je de beste selfies met jawel, waarom ook niet: de AirSelfie Drone. Het ding is in staat foto’s te maken van een maximale hoogte van 20 meter. Ideaal voor groepsfoto’s of kwaliteitsfoto’s vanaf een bijzonder perspectief. Kost dat? Afhankelijk van het model betaal je ongeveer tussen de €350 en €600. Wel een selfiedrone voor the fun, maar heb je er niet zoveel geld voor over? Tip: check dan ook even de C-me FlyingCamera van Hobbico.

3. Superchill: een rugzak die je telefoon oplaadt

Waarom op zoek gaan naar gadgets voor in je backpack, terwijl je backpack zelf ook eh, de gadget kan zijn? De SunnyBAG Explorer is misschien wel het beste cadeau dat je aan reizigers kunt geven. Deze rugzak heeft namelijk een ingebouwd zonnepaneel(!) dat niet alleen je telefoon, maar ook je camera of drone van stroom kan voorzien. Ideaal voor als je een paar dagen in de ongerepte wildernis gaat backpacken. Je koopt ‘m al vanaf 59 euro.

4. Nooit meer een te zware koffer

Bijbetalen voor je koffer is verleden tijd met de Bluesmart Series 2. Deze koffer heeft een ingebouwde weegschaal die je precies vertelt hoeveel er nog mee mag op je trip. Ook vergrendelt hij zichzelf automatisch wanneer jij uit het zicht verdwijnt, kun je de koffer via een tracker op je telefoon volgen én kun je er al je mobiele apparaten mee opladen. Hoe dan?! Klein nadeel: voor de koffer betaal je zo’n 760 euro. Maar, dan heb je wel een vriendin voor het leven, dat snap je.

5. Écht ontspannen op reis: bye bye irritante geluiden

Een snurkende medepassagier in het vliegtuig, luidruchtige buren in je hotel of een enorm verkeerslawaai door het raam – ontspannen op vakantie is soms moeilijker dan je denkt. De slimme oordopjes van Hush (125 euro) blokkeren niet alleen het geluid van buiten, maar hebben ook nog eigen, rustgevende soundscape zodat je altijd en overal ongestoord kunt slapen of uitrusten.

 

Dit artikel is in samenwerking met Skyscanner geschreven. De prijzen van de gadgets zijn onderhevig aan wijzigingen en/of beschikbaarheid. 

You Might Also Like