FASHION Featured

8X FIJNE SCHOENTJES ONDER DE HONDERD EURO

december 17, 2015

Mijn schoenenliefde begint best extreme vormen aan te nemen. Ik schaam me soms om te zeggen dat ik waarschijnlijk al meer honderd paar heb. Misschien wel het dubbele. Maar mijn liefde voor schoeisel gaat way back: Als klein kind speelde ik schoenenverkoper met de oude pumps van mijn oma en dat vond ik fan-tas-tisch.

Vrij snel besloot ik ook op zulke hakken te lopen, tot ergernis van mijn moeder. ‘Je bent nog veel te jong, Kiki’, kreeg ik dan te horen. Uiteindelijk mocht ik na lang zeuren mijn eerste paar zwarte pumps met mini-mini heel, maar dat maakte me niet uit. Ik had hakken and it was awesome.

Inmiddels sta ik om mijn schoeisel bekend. Soms kleurrijk, soms veel te koud voor de tijd van het jaar, soms zwart en basic, maar meestal in ieder geval hooggehakt.  Laten we wel wezen: life is better on high heels. Op het moment dat ik een winkel binnenloop en zie in mijn ooghoek dat er schoenen zijn, word ik er als een magneet naartoe getrokken. En als er nieuwe collecties binnen zijn, moet ik meteen spotten of er ‘potientieeltjes’ tussen zitten. Nou, dat zitten er bij deze Steve Madden opties zeker. En het beste is nog: alles kost onder de honderd euro. Happy shopping!

STEVE MADDEN_FIZZ-GOLD_EUR 89.99 STEVE MADDEN_PROTO_RED_ EUR99,99 STEVE MADDEN_PROTO_BLUSH_ EUR99,99 STEVE MADDEN_JILLYY_SNAKE_ EUR99,99   STEVE MADDEN_GAYYLE_BLUE_ EUR99,99 STEVE MADDEN_PROTO_SNAKE_ EUR99,99 STEVE MADDEN_STECY_GOLD_ EUR79,99STEVE MADDEN_STECY-R_BLUSH_EUR 89.99

www.stevemadden.com

You Might Also Like