Featured NEWS

7 REDENEN WAAROM HET OKÉ IS VANDAAG LEKKER BINNEN TE BLIJVEN

april 27, 2016
Bed, Laptop

Geen zin om de hort op de gaan, vrijmarkten af te struinen in de regen en je klem te zuipen op een random woensdag? Join the club. 7 bijzonder goede redenen om vandaag je voordeur niet open te doen.

1. Je wordt niet nat

En iedereen wordt dat vandaag wel. En heeft het koud. En kijkt chagrijnig. En paraplu’s gaan omklappen. En daar heb jij helemaal geen last van, want jij ligt onder een dekentje. Met Netflix. Life is good.

2. Geen stress om een outfit

“Fuck fuck, ik moet iéts oranjes hebben. Al is het maar een lelijk hoedje.” Om vervolgens de halve dag voor paal te lopen. Nee hoor mensen, die pyjama op de bank doet het prrrrrima en die hoeft niet eens oranje te zijn.

3. Je kan eindelijk even je rust pakken

Hoe heerlijk is het om een mini weekend midden in je week te hebben om de batterij helemaal op te laden? Lekker even bijslapen, om donderdag fris tussen je collega’s te verschijnen. Die het dan waarschijnlijk zwaar, héél zwaar hebben.

4. Omdat je vandaag grandioze kookplannen hebt

Zelfgemaakte pasta, taartjes, koekjes, you name it. Vandaag is de keuken van jou. Samen met je liefde sluit je je op, kaarsjes aan, filmpje erbij, op de bank en die home made truffelrisotto op schoot. Jackpot.

kaboompics.com_Magazines, coffee and phone on a couch

5. Je hebt überhaupt eh, niet zoveel met het Koningshuis

Je bent niet zo’n Koningsdagkind. Nooit geweest eigenlijk. Het enige waar je respect voor hebt zijn de outfits van Máxima en daar houdt het eigenlijk wel een beetje mee op. Dat kán mensen, dat kan.

6. Je bent verlost van de volksliedjes

Jup, de Nederlandstalige Koningsdagknallers gaan lekker aan je voorbij. In plaats daarvan staat vandaag het nieuwe album van Beyoncé op repeat.

7. Je weet zeker weet dat je telefoon, sleutels en portemonnee er nog zijn de volgende ochtend

Lijkt me een duidelijk geval. En je kunt gewoon naar het toilet als je moet. Geen rijen, vieze dixi’s of €0,50 cent betalen. Oh, en je krijgt ook geen bier van wildvreemden over je heen. Bonuspunten.

Zo, ik weet wel wat ik ga doen vandaag. Vind je dit een totaaaal zeik-ik-haat-smurf artikel en wil je toch de deur uit? Joh, ik ben van alle (vrij)markten thuis. Check hier de feestjes waar je vandaag droog kunt dansen.

Foto’s: kaboompics.com

You Might Also Like