Featured NEWS

6 APPS WAAR JE STRAKS NIET MEER ZONDER KUNT

april 10, 2016

Haal jij het maximale uit je telefoon? Of kijk jij al een eeuwigheid iedere dag naar dezelfde apps? Tijd voor een make-over: de zes leukste apps voor vrouwen.

Oké, er zijn apps waarmee we niet zonder kunnen (Instagram en Spotify, ik kijk naar jullie), maar soms zitten er ook vierkantjes bij die je ooit een keer dacht te gebruiken en nu een soort van deel van je telefoon-interieur zijn geworden. Je ziét ze niet eens meer. Tijd om daar verandering in te brengen: check nu je telefoon en besluit welke apps je al maanden niet geopend hebt. Denk je de apps de komende maand weer niet te gebruiken? Weg ermee!

Om de ‘leegte’ te vullen heb ik 6 leuke, nieuwe, superhandige apps voor je verzameld.

kaboompics.com_Girl using iPhone mobile
1. Fake Call Me (gratis)

De naam zegt het al. Met deze app wring je jezelf uit de meest awkward situaties uit omdat je ‘dit telefoontje écht even moet opnemen’. Het werkt als volgt: je voert een nummer en een tijdstip in en de app zorgt ervoor dat dat nummer je op het juiste moment ‘belt’. Vroeger sprak je af dat je BFF je tijdens een eerste date belde om je een eventuele getaway plan te geven, tegenwoordig doe je het lekker zelf.

2. Rekeningbewaarder (gratis)

Ben jij – net zoals ik – niet zo’n kei in bonnetjes en garantiebewijzen bewaren? Dan is deze app jouw redding. Zodra een een belangrijk bonnetje krijgt, maak je er een foto van en de app doet de rest. Je kunt al je bonnetjes heel simpel organiseren en krijgt zelfs een waarschuwing als je garantie of ‘ruilen in de winkel periode’ bijna voorbij is. Heel chill.

3. Type ’n Walk (€0,99)

Met je neus in je telefoon de straat op gaan is niet het meest veilige wat je kunt doen. Het gevaar van een hondendrol of een misplaatst tegeltje ligt op de loer. Daarom kun je met deze app gewoon lekker wegtikken, terwijl je op de achtergrond van je telefoon ziet waar je loopt. Kan iemand de persoon die dit heeft bedacht een high five geven?

4. Where is my stuff? (gratis)

Natuurlijk mag je vriendin je lievelingsrokje lenen voor haar date. En uiteraard sta jij je boormachine af aan de vriend van het zusje van je ex die hem ‘eventjes’ nodig heeft. Maar hou wel goed bij aan wie je wat hebt uitgeleend, dat is voor jezelf lekker overzichtelijk en voorkomt gezeik als ‘nee hoor, dat jasje heb ik allang aan je teruggegeven’.

5. Reclamefolder (gratis)

Koopjesjagers, opgelet! Je kent het wel, je loopt in de stad en moet even nieuwe tandpasta halen. Maar in welke drogist is het op dat moment het voordeligst? Zijn er nog goede acties? Dat zie je in deze app, want hierin staan alle actuele folders van heel veel Nederlandse ketens bij elkaar. Naast super handig in gebruik, is deze applicatie ook nog eens goed voor het milieu want het scheelt heel wat papier. Dus ik zeg: plak die NEE/NEE sticker op je brievenbus en download deze app!

 

6. 7 minute workout (€2,99)

Met deze app op je telefoon heb je écht geen excuus meer. 12 verschillende oefeningen van 30 seconden met 10 seconden pauze, meer is het niet. Oh ja, je kunt de oefeningen gewoon thuis doen zonder apparatuur. Zet deze app op je beginscherm, zodat je het altijd direct ziet als je iets op je telefoon wilt gaan doen. Dan ontkom je er niet meer aan. Ik zei het je: Geen. Excuus. Meer.

Deze apps zijn te downloaden in de Applestore (voor IOS) of Playstore (Android).

You Might Also Like