Featured TRAVEL

WAAROM EEN BESTIE AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD TOP IS

oktober 20, 2016

Nog een kleine twee weken en dan gaat Hajar op een hele lange reis naar Australië. Waar ze jullie uiteraard nog álles over gaat vertellen, maar help ik ben de achterblijver en ik kan het nu al niet aan. Maar om maar even in Johan Cruijff’s woorden te spreken: elk nadeel ‘heb’ ze voordeel. 

Gaat een van jouw beste vriendinnen ook binnenkort voor een lange periode naar het buitenland? Ik snap je misère. Maar hé, take it from me, het glas is half vol! Ik ga je vertellen waarom:

1. Je krijgt next level friendship

Omdat die spontane ontmoetingen er niet in zitten, moet je echt je best doen elkaar te blijven spreken. Hierdoor krijg je een diepere laag in je vriendschap. En ook fijn: ze kan helder advies geven over akkefietjes met mensen die ze waarschijnlijk niet eens kent.

2. Vakanties voor een prikkie

Hmmm, misschien in het verhaal van Hajar en mij iets minder aan de orde (krankzinnig duur, die tickets naar Australië). Maar wat wel weer top is voor jou, mocht je je bestie gaan opzoeken in het buitenland: het kost een drol want je slaapt natuurlijk lekker bij haar. Houd je weer geld over om te shoppen enzo. Winnings.

Schermafbeelding 2016-10-20 om 10.13.163. Zij kent alle hotspots

Dus mocht je op bezoek gaan, denk maar niet dat je je een toerist gaat voelen. Welnee, jouw stoere wereldreiziger heeft allang haar research gedaan en weet waar je de beste brunches, cocktails en Instakiekjes kunt scoren.

4. Nachtelijke belperikelen

Als je niet kunt slapen/ alleen bent en bang/ super dronken je fiets kwijt bent is zij waarschijnlijk wakker.
Langeafstands BFF to the rescue! Is toch heerlijk?

5. Wachten op het vliegveld en haar weer zien is het leukste wat er is

Tsja, je weet pas wat je mist als…. precies. Maar er kómt een dag dat jullie elkaar weel gillend hysterisch in de armen vliegen op het vliegveld en dat is The. Best. Feeling. Ever.

Kan nu al niet wachten Hajar, goddammit!

You Might Also Like