Featured Interview

15 SNELLE VRAGEN AAN… IVVY CHLOE VAN DE GEER

maart 30, 2017

Omdat je soms maar een paar vragen nodig hebt om iemand te leren kennen. En we reuzebenieuwd zijn naar andermans sneltoetsen, troetelnamen en reïncarnatiewensen. Na redacteur Elise is dit keer de beurt aan onze columniste Ivvy Chloe!

1. Wat was je eerste gedachte toen je vanmorgen opstond?
“Dat ik blij was dat onze glazen TV meubel + TV nog overeind stonden. Die hebben mijn vriend en ik gisteren gekocht en aan het voeteneind gezet. Ik kruip in mijn slaap alleen altijd helemaal naar beneden en hang met mijn voeten uit bed (super weird) maar nu werd ik dus 18 keer wakker van het tenen gestoot en de gedachten ‘straks trap ik die tafel plus tv om’.”

2. Hakken of sneakers?
“Eigenlijk beide niet. Ik ben 1,87 meter dus draag echt sporadisch hakken (toevallig afgelopen weekend voor het eerst sinds een half jaar tijdens de opening van een nieuwe nightclub: ik ben van de trap gevallen en stond om 1:30u op blote voeten te dansen). Sneakers heb ik wel maar draag ik niet zo veel, het past niet onder jurkjes en rokjes, vind ik. En al helemaal niet in de winter in combinatie met een panty. Maar als ik moet kiezen dan hakken, zittend op een stoel.
schermafbeelding-2017-03-30-om-08-44-43
3. Je lievelingsmerk?

“Ik heb geen favoriete kledingmerk, maar qua verzorgingsproducten ben ik wel altijd heel erg autistisch. Ik behandel bijvoorbeeld alleen m’n haar met The Insiders producten en qua lipstick draag ik altijd MAC.”

4. Je favoriete stedentrip?
“Londen, Barcelona en New York sowieso. Trouwens, ik ga een hele erge bekentenis doen. Ik ben nog nooit in Parijs of Berlijn geweest.”

5. Het laatste boek dat je gelezen hebt?
“Goh, ik weet het niet eens. Ik las altijd super graag, maar ik maak er geen tijd meer voor. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik zo’n type ben die dan aan een boek begint en dan “oh hey look another one” en dan op een gegeven moment in drie boeken tegelijk bezig ben, na 3 maanden geen één boek meer kan vinden, het dan vergeet en verder ga met m’n leven.”

6. Wat doe je het meest: zelf koken, bestellen of uit eten? schermafbeelding-2017-03-30-om-08-49-35
“Uit eten.. Ik heb niet eens een normale pan in huis, noch kookgerei. Maar mijn vriend en ik gaan nu sparen voor een Chesterfield bank, een vakantie en een Gucci tas (dat laatste weet hij nog niet) dus we hebben twee weken geleden afgesproken om nu echt boodschappen te doen en zelf te koken. Maar dat was dus twee weken geleden. En morgen beginnen we écht.”

7. Bij welke personen heb je sneltoetsen ingeschakeld?
“Op 1 staat papa, 2 mama, 3 zus, 4 man en 5 BFF. Niet dat ik in deze volgorde van ze houd maar m’n pa bel ik het meeste, de rest spreek ik dagelijks via WhatsApp.”

8. Bring it on, je troetelnaam…
“Heel ironisch maar m’n vriend noemt mij kleintje en m’n familie noemt mij popski.”

9. Je gaat niet de deur uit zonder…
“Alle lampen en verwarming uit te doen. Ik ben super milieu bewust dus ik kan daar heel erg spastisch over doen.”

10. Welk klusje vind je echt vreselijk om te doen?
“Ik haat afstoffen en glas of spiegels schoonmaken. Er blijven altijd strepen of vlekken zitten en ik stop niet tot die verdomde wazen weg zijn. Dus je snapt dat ik nu al spijt heb van dat glazen tv-meubel dat we gisteren hebben gekocht. Ik sliep pas om 2 uur…”

11. Wat is je favoriete lichaamsdeel?
“M’n benen. Ze zijn lang en dun waardoor ik slanker lijk dan ik werkelijk ben. #winning”

12. Het meest foute liedje uit je playlist?
“3 Doors down ‘Kryptonite”. KEIHARD meeblèren, headbangen en in de lucht drummen.”

schermafbeelding-2017-03-30-om-08-56-3113. Picture this: als je zou reïncarneren als een pizza/drankje/ijsje welke smaak zou je dan kiezen?
“Een vega pizza met artisjok van die ene pizza zaak in New York (op de hoek bij 1Oak). Fuck naam vergeten. Oh wacht. Het heet ook iets met artichoke. Lol.”

14. Het slechtste kado dat je ooit gekregen hebt?
“Niets, mijn vrienden weten dat ik cadeaus super belangrijk vind. Ik ben ook bereid om daar een vriendschap voor op te zeggen.”

15. Wil je zelf nog iets kwijt?
“Mama, papa, Liselot, Vinny ik hou van jullie! Omg trouwens ik word tante dankzij Irene en Selwyn, houd ook  van jullie. Ik mis m’n vriendinnen uit Nijmegen, love jullie ook. En verder wens ik love & peace voor alle mensen en dieren.”

Hoofdfoto: Vivian Hoorn voor Amayzine.com

You Might Also Like